fbpx

Prijava na sistem

Ako prvi put kupujete potrebno je da se registrujete, odredite svoj login i password, ukucate svoje lične podatke koji su potrebni za našu komunikaciju sa Vama (adresa i kontakt telefon su OBAVEZNI). Kod svake naredne kupovine potrebno se samo prijaviti sa Vašim loginom i passwordom, čime dobijate pristup “VAŠOJ KORPI” i “VAŠEM RAČUNU”.

-ODABERITE ARTIKAL KOJI ŽELITE KUPITI I KLIKNITE NA LINK KUPI
Na taj način ste kupljeni artikal dodali u VAŠU KORPU i možete nastaviti kupovinu ostalih artikala na našoj stranici ili ići na korake za završetak kupovine.

-MOJA KORPA – KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
Klikom na link “MOJA KORPA” otvoriti će Vam se Vaša korpa sa svim artiklima koje ste odabrali gdje možete izbrisati neke ili sve stavke narudžbe, nastaviti još kupovati ukoliko niste završili narudžbu ili ići na “NARUČI” čime idete na slijedeći korak prema završetku narudžbe.

-ADRESA ZA DOSTAVU ROBE – KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
Unos adrese na koju se dostavlja kupljena roba.

-NAČIN DOSTAVE – KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
– Preuzimanje u našoj prodavnici (0,00 KM) – Robu ćete preuzeti u našoj prodavnici
– Dostava – Dostava se vrši brzom poštom (pročitati uslove dostave)

-INFORMACIJE O PLAĆANJU – KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
u slučaju da naručite robu, naš prodavac će Vas kontaktirati telefonom, da potvrdi narudžbu i dogovori način plaćanja (putem banke, pouzećem (po preuzimanju), …)

-POTVRDI NARUDŽBU- ZAVRŠNI KORAK KUPOVINE/NARUDŽBE ROBE
na potvrdi narudžbe možete vidjeti:
– adresu za dostavu robe
– kompletnu listu robe koju ste stavili u Vašu narudžbu sa cijenama

Ukoliko Vam narudžba odgovara potrebno je da kliknete na link “POTVRDI” čime ste potvrdili Vašu narudžbu i ista će biti odmah procesuirana. Nakon što roba za Vas bude izdvojena biti će te kontaktirani od strane uposlenika Genelec-a putem telefona da bi istu narudžbu usmeno potvrdili.

Ostali uvjeti

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina i prihvatiti isporuku isključivo u Bosni i Hercegovini.

U slučaju promjene cijene, krivo iskazane cijene ili sl. zadržavamo pravo promjeniti cijenu, te Vas o tome obavijestiti, a Vi imate pravo odustati od narudžbe.

Uvijek imamo pravo odbiti narudžbu ukoliko je bila iskazana netačna cijena ili se cijena promijenila.

Slike i opisi artikala na www.bnc.ba su preuzeti sa stranica proizvođaća i ne moraju odgovarati stvarnom opisu ili izgledu artikla. Ne odgovaramo za tehničke opise i slike proizvoda. Detaljni opis možete naći na WEB-stranici proizvođača.

Svi ponuđeni proizvodi su zavisni od stanja skladišta ovlaštenih distributera i mogu biti povučeni u bilo koje vrijeme. Ne odgovaramo za bilo kakve štete u slučaju da ne možemo isporučiti ponuđene proizvode.

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave.

Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Dostava i uslovi dostave

Sve artikle kupljene na web shop-u www.bnc.ba dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Roba koja je naručena putem web shop-a, radnim danima, dostavlja se u roku od maksimalno 48 sati na adresu kupca.
Cijena dostave je 5,00 KM po jednoj isporuci za kupovinu do 200,00 KM, a za kupovinu u vrijednosti iznad 200,00 KM dostava je besplatna.

**Napomena: Cijena za velike pakete se posebno određuje, te ista dogovara sa kupcem prije slanja na adresu.

Dostave se vrše preko dostavnih službi sa kojima BNC d.o.o. ima potpisane Ugovore, dostava je samo do ulaza u zgradu ili ulaza u kuću. Otvaranje paketa nije dozvljeno prije potpisivanja naloga kuriru brze pošte.

Vaša narudžba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti, ali ako primjetite veća oštećenja ambalaže u kojoj se nalazi Vaša naručena roba molimo Vas da nas odmah obavijestite o tome na broj telefona 033/265-465.

Plaćanje i kupovina na rate

Cijene izražene na web shopu važe za plaćanje gotovinom, virmanom i debitnom karticom.

Plaćanje u našoj trgovini možete izvršiti gotovinom, karticama i virmanom, također je moguća kupovina i na rate preko kreditnih ili shopping karica.

Ukoliko kupujete na rate cijena je veća za 10% u odnosu na cijene koje su navedene na web stranici, a plaćanje je moguće izvršiti karticama sljedećih banaka: Raiffeisen shopping card, UniCredit Classic Card, Intesa shopping card, NLB card, Diners card, American Express.

Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping