fbpx
Home » Web Shop » Slusalice Xiaomi Mi Buds 3

Slusalice Xiaomi Mi Buds 3

49,00KM

Close
Price Summary
  • 49,00KM
  • 49,00KM
  • 49,00KM
Na stanju
Highlights:

Slusalice Xiaomi Mi Buds 3
– Vrijeme rada: 5 sati
– Povezivanje: Bluetooth
– Baterija: 310 mAh
– Garancija: 12 mjeseci

Xiaomi Mi Buds 3 su bežične slušalice koje su dio Xiaomi-jevog asortimana proizvoda. Ove slušalice su namijenjene pružanju visokokvalitetnog zvuka, udobnosti i praktičnosti korisnicima koji žele uživati u glazbi i drugim audio sadržajima.

Jedna od ključnih značajki Xiaomi Mi Buds 3 je njihova bežična povezivost putem Bluetooth tehnologije. To omogućuje jednostavno povezivanje s pametnim telefonom, tabletom ili drugim Bluetooth uređajem bez zamornih kablova. Ova bežična sloboda omogućuje vam slobodno kretanje i udobnost tijekom upotrebe slušalica.

Zvuk koji pružaju Xiaomi Mi Buds 3 je impresivan. Slušalice koriste visokokvalitetne zvučnike i tehnologiju aktivnog poništavanja buke (ANC) kako bi pružile čist i uravnotežen zvuk s jasnim detaljima. ANC tehnologija pomaže u smanjenju okolne buke, omogućujući vam da se potpuno uronite u glazbu ili druge audio sadržaje.

Xiaomi Mi Buds 3 također dolaze s ugrađenim mikrofonom koji omogućuje jasne i čiste pozive bez potrebe za vađenjem telefona iz džepa. Mikrofon je optimiziran za smanjenje buke i omogućuje vam da obavljate hands-free pozive bez smetnji.

Udobnost je također važan aspekt Xiaomi Mi Buds 3 slušalica. One su lagane i ergonomski oblikovane kako bi se prilagodile uhu i osigurale sigurno prianjanje. Također dolaze s različitim veličinama silikonskih vrhova za uši, što vam omogućuje prilagodbu i maksimalnu udobnost tijekom dužeg nošenja.

Baterija Xiaomi Mi Buds 3 može pružiti do nekoliko sati neprekidne reprodukcije zvuka, a kutija za punjenje slušalica omogućuje više punjenja kad god je to potrebno. To vam daje dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem.

SKU: 1043 Kategorija:
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping