fbpx
Home » Web Shop » Nadzorna kamera Xiaomi Mijia IMILAB EC3 PRO Outdoor 270 2K

Nadzorna kamera Xiaomi Mijia IMILAB EC3 PRO Outdoor 270 2K

129,00KM

Close
Price Summary
  • 129,00KM
  • 129,00KM
  • 129,00KM
Na stanju
Highlights:

Garancija: 12 mjeseci
Rezolucija: 2304 x 1296
Snimanje: 270°
Glasovni poziv: Dvosmjerni
Aplikacija: MI Home

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju kamera za videonadzor, koja nudi izvrsnu tehnologiju i funkcije prilagođene potrebama modernih sigurnosnih sustava.
Svaka kamera iz ove serije dolazi s naprednim značajkama koje omogućuju korisniku da u potpunosti nadzire svoje poslovne ili privatne prostore. Ove kamere za videonadzor dolaze s različitim rezolucijama slike, što omogućuje visoku kvalitetu slike čak i na velikim udaljenostima.

IMILAB EC3 PRO ima snažne leće koje omogućuju širok kut gledanja i visok stupanj zumiranja, što omogućuje korisniku da detaljno prati svaki kutak prostora koji se nadzire. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s noćnim načinom rada, koji omogućuje korisniku da prati prostor i u uvjetima s niskim osvjetljenjem.

IMILAB EC3 PRO ima podršku za snimanje na lokalne uređaje, a također dolazi s funkcijama za pohranjivanje snimljenog materijala u oblaku, što olakšava pregled snimaka čak i kada se korisnik nalazi na drugom mjestu. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s mogućnošću daljinskog upravljanja putem pametnih telefona i drugih uređaja, što korisnicima omogućuje da upravljaju svojim sigurnosnim sustavom čak i kada nisu fizički prisutni.

SKU: 1164 Kategorija:
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping