Biraj najbolje – Biraj BNC Shop!

Od samog početka našeg djelovanja nastojimo da naši proizvodi i usluge koje pružamo budu najvišeg stupnja kvalitete  kako bismo stalnim klijentima i svim budućim kupcima pružili zadovoljstvo kupovine i pružanja najboljih usluga u svijetu informatike i tehnike. Firma BNC d.o.o. je osnovana 25.06.2012. sa ciljem da na području cijele Bosne i Hercegovine ponudi kupcima nešto novo i nešto drugačije.

01.07.2012. započeli smo sa uređivanjem našeg prvog poslovnog prostora na području Sarajeva, tačnije na Ciglanama. Velikim trudom i ulaganjem završili smo uređivanje poslovnog prostora, te 01.10.2012. otvorili prvi prodajni objekat na adresi Merhemića trg 2 – plato Ciglane.
Stalnom tehnologizacijom društva rasli su i zahtjevi tržišta za pristupačnim, kvalitetnim i provjerenim računalima i informatičkom opremom, te smo 2014. odlučili otvoriti još jednu BNC trgovinu u Tuzli, na adresi Turalibegova 30.

BNC shop je sa kvalitetom proizvoda i profesionalnošću kroz godine izgradio renome i povjerenje kod svojih klijenata. Danas vam nudimo najveći izbor i najbolje cijene najkvalitetnije polovne informatičke opreme.
Prodajemo samo BRAND NAME proizvode koje su sastavili vrhunski stručnjaci DELL-a, HP-a, IBM-a,… za potrebe vodećih europskih banaka, osiguravajućih kuća i velikih kompanija. Svi artikli koje nudimo su prošli detaljna testiranja kod naših dobavljača i odgovorno tvrdimo da kod nas možete kupiti najbolju polovnu informatičku robu. Kvaliteta računara, laptopa, monitora i printera je na visokom nivou, a sva naša roba je bez vidljivih oštećenja, bez prašine i odmah spremna za rad.

Dajemo vam garanciju 12 mjeseci na svu polovnu informatičku opremu, a naši ljubazni prodavači pomoći će savjetima i stručnom podrškom svakom kupcu.

Naš web shop kupcima omogućava izbjegavanje gužve, štednju vremena, raspoloživost trgovine od 0 do 24h, te odabir najpovoljnijeg proizvoda u skladu sa Vašim zahtjevima i mogućnostima. Korisnik naše web stranice je upoznat sa raznovrsnom ponudom, kao i aktualnim i najprodavanijim asortimanom. Stalnim ažuriranjem stranice informirani ste sa cjelokupnim stanjem, i nabavkom nove robe. Analizom Vaših zahtjeva i potreba pomažemo Vam da odaberete optimalno rješenje nadopunom raspoloživih sredstava kao što su nadogradnja grafičke kartice, ram memorije, instalacije …Ponosni smo i na naš servis računara i znanje kojim raspolažemo, kao i na uspješnost otklanjanja različitih vrsta kvarova. BNC-ova ponuda brandiranih tableta i računara sa licenciranim operativnim sistemima ruši sve rekorde najpovoljnije ponude u BiH, a pogodnost  kupovine sa odgodom plaćanja kao i mogućnost plaćanja na rate, stavlja nas u sami vrh najboljih.
Naš uspjeh dijelimo sa drugima te Vas redovito nagrađujemo, a možemo se i pohvaliti humanitarnim radom kroz naše brojne donacije koje upućujemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Na sve vaše upite vrlo rado ćemo odgovoriti putem e-maila: info@bnc.ba, te Vašim pozivom na broj telefona: +387 (0) 33 265 465
Možete nam se javiti i putem skype: bnc_shop, ili putem facebook-a: Racunari.BNC

X
Naš Facebook!
Naš Instagram!